Billiga solglasögon & glasögon online upp till 80%
Hem>> Köpinformation

Köpinformation

peteradefors.se samla kundinformation för att kommunicera med kunder om våra produkter, tjänster och erbjudanden.

Vi samlar in information, inklusive ditt namn, e-postadress och postadress, ge dig till oss när du registrerar dig. Vi följer också webbplatsanvändning och trafikmönster för att förbättra vår webbplats design och de produkter och tjänster vi erbjuder.

Vi inser att vi måste underhålla och använda kundinformation ansvarsfullt.

peteradefors.se använder den senaste säker server mjukvara (SSL), för att se till att all personlig information, inklusive kreditkortsuppgifter, förblir privat och säker. peteradefors.se inte hyra eller av någon anledning din e-postadress för försäljning. Vi kan lämna ut dina personuppgifter till andra medlemmar av familjen peteradefors.se verksamheten, och i enlighet med lagen.

Genom att registrera dina uppgifter hos oss godkänner du att peteradefors.se om webbplatsen och vår butik, har du registrerat e-postadress att skicka mail.

Om du har registrerat dig för vårt nyhetsbrev kan du avregistrera dig från alla marknadskommunikation. 2 Klicka på avregistreringsprocessen unsubscribe länken längst ner på varje meddelande.

Alternativt kan du också mejla oss peteradefors.se. Vänligen inkludera din e-postadress samt ditt fullständiga namn, kommer vi att tas bort från vår e-postlista.

Back
Copyright ©2020 www.smart24.se.Powered by kläder online, t-shirts, Bikini